Stoffelijke resten ex-trainingspartner Rico Verhoeven aangetroffen

Print
Stoffelijke resten ex-trainingspartner Rico Verhoeven aangetroffen

Shad Gaspard en Rico Verhoeven. Afbeelding: © https://www.instagram.com/shadbeast13/

Het stoffelijke overschot van voormalig topworstelaar Shad Gaspard is woensdagochtend, Amerikaanse tijd, aangetroffen op het strand van Los Angeles. Gaspard was vermist sinds zondag toen hij werd gegrepen door een hoge golf. De 39-jarige Amerikaan trainde af en toe met Rico Verhoeven als de Brabander in de Verenigde Staten was.

Gaspard nam zondag een duik in zee met zijn 10-jarige zoontje Aryeh, die direct gered werd door de Amerikaanse kustwacht toen bleek dat het duo in de problemen zat. Gaspard werd daarna door een grote golf gegrepen toen hij 46 meter van de kust verwijderd was, meldt de politie. Volgens Amerikaanse media riep hij nog naar de kustwacht dat ze eerst zijn zoon moesten redden.

Zoektochten naar Gaspard liepen aanvankelijk op niets uit, tot er woensdagochtend (Amerikaanse tijd) een lichaam aanspoelde op Venice Beach. Identificatie wees uit dat het om het lichaam van Gaspard ging. Shads vrouw Siliana bedankte in een statement op Instagram fans en autoriteiten. ,,We willen onze dank uitspreken aan de mensen die Aryeh redden en aan de reddingsbrigade, kustwacht, duikers, brandweer en politie-agenten voor al hun pogingen om onze geliefde Shad te redden.”

Gaspard is een grote naam in de Verenigde Staten, als voormalige superster in de World Wrestling Entertainment. Net als Rico Verhoeven, waarmee hij trainde als de Brabander in de VS vertoefde, ambieerde hij een carrière in de filmwereld. Na zijn afscheid in 2010 had hij meerdere rollen in films en tv-series.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen