Ernstig ongeluk op A2: traumahelikopter opgeroepen

Print
Ernstig ongeluk op A2: traumahelikopter opgeroepen

Afbeelding: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Een personenauto is woensdagmiddag op de A2 achterop een afzetting van Rijkswaterstaat gereden. Dat gebeurde ter hoogte van Nederweert in noordelijke richting.

Twee personen, een man en een vrouw, zijn gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De bestuurster van de auto van Rijkswaterstaat bleef ongedeerd. Ze zat, toen de aanrijding plaatsvond, niet meer in het voertuig.

Voor de verzorging van de gewonden werd een traumahelikopter opgeroepen. Ook politie, brandweer en ambulances kwamen ter plekke.

Het ging mis ter hoogte van het viaduct van de Kraanweg. Rond kwart voor vijf werd er een pechgeval gemeld nét na het viaduct. De bestuurder van de personenauto heeft de wegafzetting waarschijnlijk te laat opgemerkt.

Op de plek van het ongeluk is de rechterrijbaan tijdelijk afgesloten.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie in Limburg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen