Gemeenteraad akkoord met bouw appartementencomplex Résidence Baek

Print
Gemeenteraad akkoord met bouw appartementencomplex Résidence Baek

Artist impression van het appartementencomplex op de hoek van de Mauritslaan en Vondelstraat in Beek. Afbeelding: Swentibold Projectontwikkeling

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

De gemeenteraad van Beek is woensdag tijdens een digitale gemeenteraadsvergadering akkoord gegaan met de bouw van het appartementencomplex Résidence Baek.

Het complex, dat op de hoek van de Vondelstraat en de Prins Mauritslaan zal verrijzen, biedt ruimte aan twintig luxe appartementen, waaronder twee penthouses, die allemaal verschillen qua ruime en indeling. Het complex wordt opgetrokken met ambachtelijke baksteen en voorzien van veel groen.

Het terrein ligt al sinds 2008 braak. Voor de zomervakantie zal projectontwikkelaar Swentibold starten met de bouw. De verwachting is dat de bewoners een jaar later hun intrek kunnen nemen. Achttien appartementen zijn inmiddels al verkocht, op één woning is een optie bedongen.

Lees ook: Beek krijgt appartementencomplex op ‘rotte plek’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen