Groene Ster haalt doelman Raf Mertens terug van Roda JC

Print
Groene Ster haalt doelman Raf Mertens terug van Roda JC

Raf Mertens (midden) tijdens een Roda-training begin deze maand met keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder en Radomir Novakovic. Afbeelding: Pro Shots -Henk Korzelius

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

Doelman Raf Mertens verruilt Roda JC voor derdedivisionist Groene Ster.

Roda JC maakte eerder bekend dat het aflopende contract van de 21-jarige doelman -derde keus achter Tom Muyters en Radomir Novakovic- niet verlengd zou worden. Mertens keert terug naar Groene Ster, waar hij als F-je begon. Roda JC haalde hem al snel naar de jeugdopleiding. Na 14 jaar in Kerkrade -en sinds vorig seizoen bij de eerste selectie- keert Mertens terug naar sportpark Pronsebroek. Hij gaat in Heerlen spelen in de derde divisie combineren met studeren.

In de ploeg van Maurice Verbunt neemt de in Heerlen Mertens de plek in van Lennart Quaden, die overstapt naar de Maastrichtse tweedeklasser RKSV Heer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen