Politie haalt snelheidsduivel van de weg bij Valkenburg

Print
Politie haalt snelheidsduivel van de weg bij Valkenburg

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De politie heeft woensdag bij Valkenburg een snelheidsduivel van de snelweg gehaald.

De bestuurder van een Volkswagen Golf reed 219 kilometer per uur op de A79, waar een snelheidslimiet van 100 kilometer per uur geldt. Toen agenten in Heerlen de man op zijn gedrag wilden aanspreken, ging hij er met hoge snelheid vandoor in de richting van Maastricht.

Een motoragent wist uiteindelijk bij Valkenburg de snelheid van het voertuig te meten. De man werd aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij moet zich bij de rechter verantwoorden voor zijn rijgedrag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen