Buitenplaats Kasteel Wijlre op 1 juni open met tijdslot

Print
Buitenplaats Kasteel Wijlre op 1 juni open met tijdslot

Een deel van de omliggende tuin van Kasteel Wijlre. Afbeelding: Loraine Bodewes

Wijlre / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De poorten van de buitenplaats van Kasteel Wijlre zijn vanaf 1 juni weer geopend. Er wordt gewerkt met zogeheten tijdsloten om het bezoek over de dag te spreiden. Bezoekers moeten vooraf reserveren via de website van de buitenplaats en aangeven op welk tijdstip ze willen komen.

In de circa 3 hectare grote tuin kunnen bezoekers op voldoende afstand van elkaar iets eten en drinken. Er zijn gevulde picknickmanden, borrelpakketten en een high tea assortiment te verkrijgen. De buitenplaats zorgt voor kussens, picknickkleden, servies en bestek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen