‘Friends’ komt met eigen kookboek (inclusief Rachels dessert dat naar voeten smaakt)

Print
‘Friends’ komt met eigen kookboek (inclusief Rachels dessert dat naar voeten smaakt)

Rachels trifle. Afbeelding: YouTube

‘Friends’ is jaren na de laatste aflevering van de serie nog steeds een grote hit. Zo groot zelfs dat de reeks binnenkort met een eigen kookboek op de proppen komt. En ja, ook Rachels vréselijke trifle is erin opgenomen.

In totaal staan er 70 recepten in het boek, gebaseerd op de iconische baksels die we te zien kregen op tv. Denk maar aan het ‘moistmaker’-broodje dat Monica voor Ross maakte. Daar werd destijds een hele aflevering aan gewijd. Omdat Monica kok was van beroep, zien we vooral veel van haar culinaire hoogstandjes in het officiële kookboek. Maar ook de lekkere havermoutkoekjes van Phoebe bijvoorbeeld. Én zelfs de trifle van Rachel (die volgens de rest van haar vrienden naar voeten smaakte) kan je erin terugvinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen