Politie op zoek naar getuigen van ongeval met gestolen bestelbus

Print
Politie op zoek naar getuigen van ongeval met gestolen bestelbus

Afbeelding: David Dunnaway

Belfeld -

De politie is op zoek naar getuigen van een eenzijdig ongeval dat donderdagnacht heeft plaatsgevonden in Belfeld. De bestuurder van het gestolen voertuig is nog spoorloos.

Het ongeval gebeurde tegen half vijf op de Broekstraat. De witte bestelbus is daar tegen een boom gereden. Het voertuig, dat eerder die nacht werd gestolen op een bedrijventerrein aan de Maalbekerweg in Belfeld, raakte daarbij zwaar beschadigd.

Lees ook: Bestuurder spoorloos na botsing tegen boom

Bloedsporen

Bloedsporen in de bus wijzen erop dat tenminste een persoon gewond is geraakt bij het ongeluk. Het is nog niet duidelijk of er meerdere personen in het voertuig hebben gezeten. De bestuurder is nog niet gevonden. De politie roept getuigen van het ongeluk of de inbraak op zich te melden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen