Kunstenaars uit de regio exposeren tijdens ‘PANDemie

© ‘PAND Heerlen

‘PAND Heerlen opent op 6 juni de expositie ‘PANDemie, waarin verschillende kunstenaars uit de regio en daarbuiten hun recent werk uit de pandemische tijd exposeren.

Redactie

De expositie duurt tot en met 13 juni. In de Honigmannstraat 51-53 in Heerlen is fotografie van drukke en verlaten plaatsen te zien. Evenals cultuurkritische collages en humoristische schilderwerken.

De kunst is op de aangegeven data te bewonderen van 13.00 tot 17.00 uur. In het pand is een maximaal aantal personen tegelijk welkom, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Ook wordt de anderhalvemetermaatregel gehanteerd.

‘PAND organiseert evenementen die zich richten op het exposeren van hedendaagse kunst in uiteenlopende disciplines, om de jonge generatie te inspireren en om cultureel Heerlen een extra boost te geven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee