Kunstenaars uit de regio exposeren tijdens ‘PANDemie

Print
Kunstenaars uit de regio exposeren tijdens ‘PANDemie

Afbeelding: ‘PAND Heerlen

Heerlen / Hoensbroek -

‘PAND Heerlen opent op 6 juni de expositie ‘PANDemie, waarin verschillende kunstenaars uit de regio en daarbuiten hun recent werk uit de pandemische tijd exposeren.

De expositie duurt tot en met 13 juni. In de Honigmannstraat 51-53 in Heerlen is fotografie van drukke en verlaten plaatsen te zien. Evenals cultuurkritische collages en humoristische schilderwerken.

De kunst is op de aangegeven data te bewonderen van 13.00 tot 17.00 uur. In het pand is een maximaal aantal personen tegelijk welkom, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Ook wordt de anderhalvemetermaatregel gehanteerd.

‘PAND organiseert evenementen die zich richten op het exposeren van hedendaagse kunst in uiteenlopende disciplines, om de jonge generatie te inspireren en om cultureel Heerlen een extra boost te geven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen