Man met liefdesverdriet vraagt politie Maastricht om hulp

Print
Man met liefdesverdriet vraagt politie Maastricht om hulp

Afbeelding: Lex van Lieshout

Maastricht / Itteren -

De politie is er om boeven te vangen en de orde te handhaven. Sommigen dichten hen een wel heel intieme rol toe. De politie Maastricht berichtte afgelopen woensdag over een bijzonder verzoek: hulp bij liefdesverdriet.

Een man met liefdelijke smart meldde zich in tranen aan de balie bij het politiebureau. Hij was na heel veel jaren verlaten door zijn vriendin. De niet te benijden man vroeg de dienders om hulp. „Kunnen jullie voor mij een brief maken en die naar haar toesturen met het verzoek om uitleg te geven over haar genomen beslissing”, was zijn smeekbede op de Prins Bisschopsingel in Maastricht.

Hoe erg de dienstdoende agent ook met zijn smartelijke situatie was begaan, hij kon hem niet anders meedelen dan dat de politie geen relatiebureau is, zo meldt de politie op Facebook. „Wij zijn geen bemiddelaars in de liefde, en hier kunnen we je dus echt niet mee helpen.”

Een glaasje water en een luisterend oor deden wonderen. De man heeft na een goed gesprek het bureau een beetje opgelucht verlaten in afwachting van...

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen