Plein Holset slecht bereikbaar vanwege graafwerkzaamheden

Print
Plein Holset slecht bereikbaar vanwege graafwerkzaamheden

De parkeerplaats bij de kerk in Holset is tijdelijk slecht bereikbaar. Afbeelding: Annemiek Mommers

Holset -

De parkeerplaats achter de kerk van Holset is vanaf maandag een week lang beperkt bereikbaar vanwege graafwerkzaamheden om het elektriciteitsnetwerk te vervangen.

De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van energieleverancier Enexis. Er wordt in deze periode een doorsteek van de doorgaande weg richting Weijersweg en Eschberg gemaakt. Hierbij zullen verkeersregelaars aanwezig zijn.

Hulpdiensten

Tijdens de werkzaamheden wordt het werkgebied afgezet. Toegang tot het werkgebied wordt alléén verleend aan bewoners en eventuele hulpdiensten. Als er uitvaarten plaatsvinden, zal de aannemer de werkzaamheden tijdelijk staken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen