Sunweb en Roompot gaan samenwerken

Print
Sunweb en Roompot gaan samenwerken

Afbeelding: Roompot

Reisorganisatie Sunweb en uitbater van vakantieparken Roompot gaan een samenwerking aan. Via Sunweb kunnen voortaan ook vakantiehuisjes van Roompot worden geboekt in Nederland, België en Duitsland. Vanwege de coronacrisis wordt de krachtenbundeling, waar al langer aan werd gewerkt, versneld tot stand gebracht. Dichter bij huis op vakantie gaan is momenteel extra in trek.

Sunweb-topman Mattijs ten Brink laat weten dat dit het begin is van een „langdurige en strategische” samenwerking. Op zijn beurt bereidt Roompot zich ook al voor op het moment dat vakantiegangers weer verder willen reizen, met het vliegtuig richting de zon of op wintersportvakantie. Dan kunnen nauwe banden met Sunweb voor het bedrijf goed van pas komen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen