Opnieuw brand in de Deurnese Peel: vier blusvoertuigen ter plaatse

Print
Opnieuw brand in de Deurnese Peel: vier blusvoertuigen ter plaatse

Weer brand in Deurnese Peel. Afbeelding: ED/Fotopersburo Bert Jansen/Harrie Grijseels

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Ospel / Leveroy / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel -

Net als donderdag, woedde er vrijdagmiddag een brand in de Deurnsche Peel. Deze was om vijf uur geblust. Het ging om een brandende oppervlakte van 100 bij 100 meter, zegt een perswoordvoerder van de Veiligheidsregio.

De brandweer heeft er vier blusvoertuigen op af gestuurd. Ze adviseert mensen die last hebben van rookoverlast om ramen en deuren te sluiten.

Lees ook: Bewoners vrezen nieuwe branden als De Peel niet anders wordt ingericht

Vorige maand woedde er een gigantische brand in de Deurnese Peel, de grootste natuurbrand ooit in Nederland. Het duurde een aantal dagen voordat die brand onder controle was.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen