Woning in buitengebied Ell meerdere keren beschoten

Print
Woning in buitengebied Ell meerdere keren beschoten

Afbeelding: ANP XTRA

Ell -

Een woning aan de Brandvenstraat in Ell is in de nacht van dinsdag op woensdag meerdere keren beschoten.

Het schietincident gebeurde omstreeks 2.30 uur, meldt de politie. Er is niemand gewond geraakt.

Wegrijdende auto

De bewoners van het huis schrokken wakker toen ze diverse geweerschoten hoorden, gevolgd door het geluid van een wegrijdende auto. Het is nog onduidelijk wat de toedracht van de schietpartij is; ook is nog niemand aangehouden, meldt een woordvoerder van de politie.

Op het adres is een bedrijf gevestigd dat zich onder meer bezighoudt met het fokken en trainen van paarden. Volgens een bewoonster van het huis is zij hevig geschrokken van de schietpartij. „We lagen te slapen toen het gebeurde”, zegt ze. „We hebben daarop meteen de politie gebeld.” Hoe vaak er is geschoten, kan ze niet zeggen. Ook over de daders tast ze in het duister.

De politie is een onderzoek gestart en laat weten graag in contact te komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben.

Lees ook: Brand op manege in Ell blijkt aangestoken

Brandstichting

In dezelfde straat werd ruim een maand geleden brand gesticht. Een paardentrailer werd toen verwoest door het vuur. De politie heeft voor de brandstichting nog geen verdachten opgepakt, en wil niet bevestigen dat beide incidenten op hetzelfde adres hebben plaatsgevonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen