Dave Roelvink moet aan de botox: ‘Hersentumor is uitgesloten’

Print
Dave Roelvink moet aan de botox: ‘Hersentumor is uitgesloten’

Dave Roelvink. Afbeelding: ANP

Positief nieuws voor Dave Roelvink. De zoon van volkszanger Dries Roelvink liet vandaag een MRI-scan maken om uit te sluiten dat er iets mis is in zijn hersenen, nadat de rechterkant van zijn gezicht afgelopen maand plots was gaan hangen. Uit de scan kwamen geen heftige afwijkingen.

,,Ze hebben alles onderzocht om het te kunnen uitsluiten”, vertelt Dave Roelvink in zijn Instagram-stories. ,,Dus ook echt lijpe dingen als een hersentumor en dat soort dingen hebben ze onderzocht. Maar er is in ieder geval niet iets heel ernstigs aan de hand.”

Volgens Dave Roelvink is er waarschijnlijk een probleem in zijn hals. ,,Dat kan ik met botox gaan behandelen. Botox ontspant je spier. Dat prikken ze er dan in en dan verslapt de spier weer.”

Allergische reactie

Vorige maand dachten de artsen nog dat de klachten kwamen door een allergische reactie. Het begon met een ‘strontje’ in zijn oog en Dave kon ook niet goed zien. Aanvankelijk dacht hij dat het wel over zou gaan. Maar omdat zijn gezicht ook ging hangen, ging hij naar het ziekenhuis.

Voor Dave en zijn familie was het behoorlijk schrikken. ,,Het zag er eng uit en leek op de symptomen van een beroerte”, zo liet vader Dries destijds weten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen