Zwembad De Bercken dit jaar niet meer open

Print
Zwembad De Bercken dit jaar niet meer open

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Reuver -

Zwembad De Bercken in Reuver gaat dit niet meer open.

Het bestuur van de stichting heeft voor een sluiting gekozen vanwege de voorgeschreven coronamaatregelen. „Met name de 1,5-meterrichtlijn is bij recreatief zwemmen niet na te leven”, laat het bestuur in een schriftelijke toelichting weten. „Wij kunnen de veiligheid van onze badgasten maar ook van onze vele vrijwilligers niet garanderen.”

Het bestuur vind het extra spijtig om het zwembad dicht te houden vanwege het 25-jarig jubileum. „Wij zijn een zwembad van en voor de gemeenschap en het is zuur dat we uitgerekend in een zomer waarin ook vakantiereizen niet of beperkt doorgaan geen vertier kunnen bieden bij het zwembad. Laten we hopen dat we volgend jaar alsnog voor de 25e keer onze poorten kunnen openen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen