Rd4 hervat inzameling BEST-tassen en kringloopspullen

© archief Bas Quaedvlieg

Afvalverwerker Rd4 start vanaf maandag 25 mei weer met de inzameling van BEST-tassen. Ook worden er weer kringloopspullen aan huis opgehaald.

Redactie

De BEST-tas wordt in de zeven Parkstadgemeenten en Vaals ingezet voor de gratis inzameling van boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel. Deze spullen worden na inzameling zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled en aangeboden in onze kringloopwinkels.

„Het crisisteam van Rd4 heeft ruim tien weken geleden, aan de vooravond van de coronacrisis, het besluit moeten nemen om diverse diensten stil te leggen, zoals de huis aan huis papierinzameling en het ophalen van BEST-tassen en kringloopspullen” zegt Rd4-directeur Wil Sijstermans. „Deze maatregelen waren noodzakelijk om onze medewerkers te beschermen tegen het virus. Bij de uitsortering van BEST-tassen werken de Rd4 medewerkers heel dicht op elkaar.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee