Rd4 hervat inzameling BEST-tassen en kringloopspullen

Print
Rd4 hervat inzameling BEST-tassen en kringloopspullen

Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal -

Afvalverwerker Rd4 start vanaf maandag 25 mei weer met de inzameling van BEST-tassen. Ook worden er weer kringloopspullen aan huis opgehaald.

De BEST-tas wordt in de zeven Parkstadgemeenten en Vaals ingezet voor de gratis inzameling van boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel. Deze spullen worden na inzameling zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled en aangeboden in onze kringloopwinkels.

„Het crisisteam van Rd4 heeft ruim tien weken geleden, aan de vooravond van de coronacrisis, het besluit moeten nemen om diverse diensten stil te leggen, zoals de huis aan huis papierinzameling en het ophalen van BEST-tassen en kringloopspullen” zegt Rd4-directeur Wil Sijstermans. „Deze maatregelen waren noodzakelijk om onze medewerkers te beschermen tegen het virus. Bij de uitsortering van BEST-tassen werken de Rd4 medewerkers heel dicht op elkaar.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen