Dit is de einduitslag van De Limburger Blijf Thuis Quiz afl. 3

Voor de derde en laatste keer hebben we op vrijdag 22 mei De Limburger Blijf Thuis Quiz georganiseerd. Drie afleveringen waarbij ruim 2.000 personen live hebben meegespeeld. En net zoals de andere twee afleveringen kan er maar één de winnaar zijn.

Door Redactie

In totaal zijn er 643 formulieren verstuurd na afloop van de quiz. Gemiddeld speelde een team met 3 personen mee, waardoor er deze aflevering bijna 2000 mensen hebben meegedaan.

Einduitslag en de winnaars

De gemiddelde score was deze editie 34 punten van de 65 punten en de lastigste ronde bleek de ‘neusronde’ te zijn. De automatische puntentelling (spelling is dus erg belangrijk) wees uit dat team ”Kroeg Boesten” uit Roermond de winnaar is geworden met maar liefst 57 punten. De barragevraag gaf uiteindelijk de doorslag bij plaats nummer twee. Wegens de bezetting op kantoor kan het even duren voordat de prijzen worden verzonden. Graag jullie begrip hiervoor.

  1. Team Kroeg Boesten uit Roermond met 57 punten
  2. Team Steven Seagal uit Roggel met 56 punten
  3. Team Sjengen van Sjaan uit Maastricht met 56 punten

Bekijk hier de scores van hoog naar laag

Bekijk hier de scores op alfabetische volgorde van (team)naam

Bekijk hier de scores op alfabetische volgorde van woonplaats

Nog een keer terugkijken?

Dat kan! Bekijk de Youtube-video via deze link.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee