Digitale infoavond Windpark Holtum-Noord

Print
Digitale infoavond Windpark Holtum-Noord

Afbeelding: © Annemiek Mommers

Holtum -

Er worden drie digitale bijeenkomsten gehouden over Windpark Holtum-Noord. Tijdens de sessies kunnen vragen gesteld worden over de stukken die momenteel ter inzage liggen.

Er zijn drie digitale ‘inloopmomenten’. Twee op dinsdag 9 juni: om 19.00 uur en om 20.30 uur. Voor bedrijven is er een aparte bijeenkomst op 10 juni om 19.00 uur. Momenteel liggen de stukken, tot en met 1 juli, ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel, aan de Markt 1 in Geleen. Voor de ‘inloopavonden’ moet men zich voor 8 juni aanmelden. Vragen kunnen vooraf gestuurd worden naar: windparkholtumnoord@sittard-geleen.nl.

Stadswinkel

De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. De vergunning zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inzagetermijn kunnen eventuele zienswijze ook schriftelijk kenbaar worden gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

Er wordt een digitale bijeenkomst gehouden, aangezien een gebruikelijk inloopavond niet mogelijk is vanwege de corona-uitbraak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen