Broodrooster zorgt voor brandje in Kerkraads zorgcentrum

Print
Broodrooster zorgt voor brandje in Kerkraads zorgcentrum

Afbeelding: Google Maps

Kerkrade / Eygelshoven -

Bij wijkzorgcentrum Firenschat in Kerkrade heeft vrijdagavond een brandje gewoed. De brandweer had de zaak snel onder controle en er vielen geen gewonden.

De broodrooster van één van de bewoners op de begane grond in Wijkzorgcentrum Firenschat vatte vlam. Medewerkers waren snel ter plekke, schakelden de brandweer in en haalden de bewoonster van haar kamer. De brandweer heeft geblust. Medewerkers van de opgeroepen ambulance hebben mensen uit voorzorg gecontroleerd, maar hoefden niemand mee te nemen.

Voor de waterschade, de geur en het schoonmaken is een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. De betroffen bewoonster is zolang op een andere kamer ondergebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen