Antiek- en curiosamarkt terug in Geleen

Print
Antiek- en curiosamarkt terug in Geleen

Archiefbeeld van de antiek- en curiosamarkt in Geleen. Afbeelding: Ad Hoogenboom

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Op de Markt in Geleen kan donderdag van 10 tot 17 uur weer gestruind worden langs antiek en curiosa. Bedoeling is dat de markt met oude spulletjes weer wekelijks tot eind oktober plaatsvindt.

Volgens organisator Paul van der Heijden start de curiosamarkt bijna twee maanden later dan andere jaren, vanwege de coronacrisis. Het was onduidelijk of de markt als evenement gezien moest worden en daarmee onder de coronamaatregelen valt, of als markt beschouwd kan worden. De wekelijkse curiosamarkt in Geleen is geen drukke braderie en trekt veel minder publiek dan gewone weekmarkten, die wel mogen doorgaan. „Ik heb de gemeente Sittard-Geleen laten weten dat de curiosamarkt in Maastricht ook weer is gestart”, zegt Van der Heijden, die in Geleen zo’n 25 kraampjes verwacht neer te zetten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen