Drie overlijdens in Limburg door corona

© ANP

Het aantal Limburgers dat is overleden als gevolg van besmetting met het coronavirus is afgelopen etmaal met drie gestegen. Dat melden de twee Limburgse GGD’en zondag.

Kitty Borghouts

Drie mensen moesten worden opgenomen in het ziekenhuis, allen in het zuidelijk deel van de provincie. In totaal zijn er nu 1756 Limburgers met corona opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Het aantal mensen in Limburg dat is overleden als gevolg van een besmetting bedraagt zondag 707. Het gaat om patiënten bij wie daadwerkelijk een besmetting is vastgesteld. Waarschijnlijk ligt het werkelijk aantal overlijdens hoger.

In heel Nederland liep het aantal overleden coronapatiënten op met elf, tot een totaal van 5822. Er werden landelijk dertien nieuwe ziekenhuisopnames gemeld, blijkt uit de dagelijkse cijfers van het RIVM.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee