Drie overlijdens in Limburg door corona

Print
Drie overlijdens in Limburg door corona

Afbeelding: ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Merum -

Het aantal Limburgers dat is overleden als gevolg van besmetting met het coronavirus is afgelopen etmaal met drie gestegen. Dat melden de twee Limburgse GGD’en zondag.

Drie mensen moesten worden opgenomen in het ziekenhuis, allen in het zuidelijk deel van de provincie. In totaal zijn er nu 1756 Limburgers met corona opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Het aantal mensen in Limburg dat is overleden als gevolg van een besmetting bedraagt zondag 707. Het gaat om patiënten bij wie daadwerkelijk een besmetting is vastgesteld. Waarschijnlijk ligt het werkelijk aantal overlijdens hoger.

In heel Nederland liep het aantal overleden coronapatiënten op met elf, tot een totaal van 5822. Er werden landelijk dertien nieuwe ziekenhuisopnames gemeld, blijkt uit de dagelijkse cijfers van het RIVM.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →