Online doneren aan The Voices of Kids tijdens Anjeractie

Print
Online doneren aan The Voices of Kids tijdens Anjeractie

Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Kinderkoor, Stichting The Voices of Kids, collecteert dit jaar online tijdens de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Zo hoopt het koor een extra centje in de clubkas te krijgen.

De kinderen in het koor hoeven geen contributie te betalen, daar de stichting van mening is dat financiën geen belemmering voor muziek- en cultuurbeleving van een kind mag zijn. Sinds de corona-uitbraak liggen de repetities stil, maar is het koor actief op een andere manier. Zo hebben de kinderen tekeningen gemaakt voor cliënten in Sittardse zorgcentra en zijn er liedjes ingezongen via WhatsApp.

Doneren kan tot 30 mei via www.cultuurfonds.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen