Corona

Techreus Apple opent Japanse winkels weer

Print
Techreus Apple opent Japanse winkels weer

Afbeelding: EPA

Techreus Apple begint deze week met het heropenen van zijn winkels in Japan die vanwege het coronavirus maanden dicht bleven. Japan is een van de belangrijkste afzetmarkten voor de Amerikaanse maker van onder meer iPhones en iPads.

Op 27 mei gaan de deuren van de eerste twee winkels in Fukuoka en Nagoya Sakea weer open, staat op de website van het bedrijf. Voor de andere acht Apple-winkels in Japan zijn nog geen data bekendgemaakt.

Apple heropende eerder al winkels in Australië, Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Korea, Zwitserland en een aantal stores in Italië en de Verenigde Staten. Apple benadrukt dat in de winkels in Japan de temperatuur van bezoekers wordt gemeten bij binnenkomst. Verder gelden regels met betrekking tot social distancing en worden uit voorzorg mondkapjes gedragen, ook door klanten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen