Fanfares en solisten in online muziekwedstrijd

Print
Fanfares en solisten in online muziekwedstrijd

Uitsnede van het filmpje van fanfares Sint Cornelius Borgharen en Sint Blasius Cadier en Keer. Afbeelding: Sint Blasius

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend -

Tal van harmonieën en fanfares uit Zuid-Limburg doen mee aan de Nationale Online Solistenwedstrijd van de KNMO, landelijke koepel voor instrumentale amateurmuziek.

Deelnemers, solisten en ook samenspelende verenigingen, kunnen een muziekfilmpje van maximaal vier minuten insturen. Ook tal van solisten uit deze regio zijn terug te vinden tussen de enkele honderden filmpjes.

De inschrijftermijn sluit op 1 juni. Publiek kan tot half juni stemmen. Er zijn (geld)prijzen te winnen. Meer info: klankwijzer.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen