Mind Mystery in Horst gaat vrijdag weer open

Print
Mind Mystery in Horst gaat vrijdag weer open

Eén van de taferelen die te zien zijn bij Mind Mystery in Horst. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Mind Mystery, het Horster attractiepark met onder meer het huis dat op de kop staat, gaat ook weer open. Vanaf vrijdag 29 mei zijn gasten weer welkom.

Tijdens de coronacrisis is er veel onderhoud gepleegd in het park en zijn er wat verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd. Mind Mystery heeft altijd al gewerkt met online tickets die geldig zijn voor een bepaald tijdstip. Om ervoor te zorgen dat gasten genoeg tijd en ruimte hebben om alle verbazingwekkende taferelen die het park biedt goed te bekijken, heeft Mind Mystery vanaf de openingsdag altijd gewerkt met een maximaal aantal bezoekers per dag en per uur. Wel is er nu met het oog op de coronamaatregelen voor gezorgd dat gasten elkaar niet kruisen en dat anderhalve meter afstand te allen tijde mogelijk is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen