Muziekgieterij houdt online popkwis

Print
Muziekgieterij houdt online popkwis

DeWolff trad onlangs zonder publiek op in de Muziekgieterij. Het concert was online te volgen. Afbeelding: Harry Heuts

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten -

Omdat het even niet anders kan, houdt de Muziekgieterij dit keer zijn jaarlijkse popkwis niet in de zaal van het poppodium aan de Boschstraat in Maastricht, maar via internet.

De kwis was gepland in april, maar start nu vrijdagavond 12 juni om 20.00 uur en duurt circa twee uur. De echte Grote kwis in de zaal hoopt het podium op 18 oktober te kunnen houden.

Aanmelden kan via: f.kornips@planet.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen