Veerponten hervatten normale dienstregeling

Print
Veerponten hervatten normale dienstregeling

Afbeelding: De Limburger

Velden / Reuver / Kessel / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Lottum / Noord-Limburg -

De meeste veerponten in Noord-Limburg gaan vanaf volgende week weer volgens de reguliere dienstregeling varen. Voornaamste aanleiding is de openstelling van de horeca per 1 juni.

Veerbedrijf Ton Paulus hanteert de normale vaartijden met ingang van 30 mei. Vanaf die datum is ook het veer Lottum-Lomm weer in de vaart. Het pontje lag sinds de uitbraak van het coronavirus aan de ketting. De overige vijf veerponten gingen vanwege het verminderde verkeersaanbod tijdelijk korter varen. Het veer Kessel-Beesel verruimt de openingstijd tot 22.30 uur, Broekhuizen-Arcen pendelt tot 22.00 uur heen en weer. De veerdiensten Baarlo-Steyl, Grubbenvorst-Velden, Lottum-Lomm en Cuijk-Middelaar gaan om 21.00 uur voor anker.

Ook de veerdienst Bergen-Vierlingsbeek hervat de normale dienstregeling. Exploitant Van den Boogaard steekt vanaf 1 juni weer tot 22.00 uur de Maas over. Het veer Afferden-Sambeek draait de tussentijdse wijziging in het vaarschema vooralsnog niet terug. De laatste afvaart blijft om 20.30 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen