Corona

Brussels Airlines wil deze zomer naar 59 bestemmingen vliegen

Print
Brussels Airlines wil deze zomer naar 59 bestemmingen vliegen

Afbeelding: EPA

Brussels Airlines begint half juni weer met vliegen. De Belgische Lufthansa-dochter wil tot en met eind augustus het aantal bestemmingen dat wordt aangedaan stapsgewijs uitbreiden naar 59. Die bestemmingen bevinden zich in 32 landen in Europa en Afrika en in de Verenigde Staten. De plannen zijn nog wel afhankelijk van het tempo waarin de maatregelen rond het coronavirus in veel landen worden versoepeld.

In het voorgestelde schema wordt ongeveer 30 procent van de origineel geplande dienstregeling in Europa uitgevoerd. Voor de langeafstandsvluchten is dat rond de 40 procent. De introductie van vluchten naar het Canadese Montreal wordt uitgesteld tot volgend jaar.

Brussels Airlines trekt naast veel Belgen ook Nederlandse reizigers. Voor veel inwoners van de zuidelijke provincies is de luchthaven van Brussel dichterbij dan Schiphol.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen