Efteling heeft openingsdatum voor nieuwe achtbaan Max en Moritz: binnen een maand kun je erin

Print
Efteling heeft openingsdatum voor nieuwe achtbaan Max en Moritz: binnen een maand kun je erin

In maart werd nog druk gewerkt aan de nieuwe achtbaan Afbeelding: Efteling

De Efteling heeft maandag de openingsdatum bekendgemaakt van de nieuwe achtbaan Max en Moritz. Binnen een maand kunnen bezoekers erin: de attractie opent op 20 juni.

Max en Moritz staat op de plek waar tot vorig jaar de bobbaan stond. Die is gesloopt en vervangen door de dubbele achtbaan. Alleen het stationsgebouw doet nog een beetje denken aan de vorige attractie.

De achtbaan is ook geschikt voor kinderen. ‘Ontsnap samen met Max en Moritz uit de koekoeksklokkenwerkplaats in een van hun zeepkisten. Let onderweg goed op, want de kwajongens halen graag kattenkwaad uit!’, zo beschrijft de Efteling het thema op de eigen website.

Rustig

De opening op 20 juni wordt een exclusieve. Door de coronamaatregelen mag er maar een beperkt aantal bezoekers het park in. Wie er heen wil, moet vooraf een kaartje reserveren

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen