Marechaussee houdt witwasser aan op A2 bij Eijsden

Print
Marechaussee houdt witwasser aan op A2 bij Eijsden

Afbeelding: Koninklijke Marechaussee

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De Marechaussee heeft maandag op de A2 bij Eijsden een man aangehouden die in zijn auto diverse geldpakketten ter waarde van 13.000 euro vervoerde.

Bij een controle gaf de 22-jarige man uit Kosovo aan dat hij een pakket geld vervoerde voor zijn oom. Hij kon de marechaussees echter niet vertellen hoeveel geld het precies was en had verder geen aannemelijke verklaring hoe hij aan het geld was gekomen.

Daarop werd de Kosovaar aangehouden op verdenking van witwassen. Het geld en een mobiele telefoon zijn in beslag genomen. De Marechaussee doet verder onderzoek in deze zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen