Limburgse Veteranendag gaat niet door

Print
Limburgse Veteranendag gaat niet door

Veteranendag 2017 was in Roermond. Afbeelding: Jeroen Kuit

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt -

De Limburgse Veteranendag die zou plaatsvinden op zaterdag 20 juni in Roermond, gaat vanwege de coronacrisis niet door.

De Stichting Limburgse Veteranendag heeft de betrokken organisaties, instanties en de (ere)gasten schriftelijk op de hoogte gesteld. De brief is te lezen op de website www.limburgseveteranendag.nl. Ook op de facebookpagina van de SLVD is een link geplaatst naar de website. “Wij hopen in 2021 weer in de gelegenheid te zijn om dit feestelijk evenement in Roermond te kunnen organiseren. De beoogde datum is zaterdag 19 juni”, aldus voorzitter Edwin Jacobsz.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen