Vervangend vervoer tussen Heerlen en Aken

Print
Vervangend vervoer tussen Heerlen en Aken

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek -

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op maandag 1 juni, dinsdag 2 juni, donderdag 11 juni, maandag 15 juni, maandag 22 juni en woensdag 1 juli in de late avond geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof en andersom. Arriva zet vervangend busvervoer in.

Op maandag 15 juni en woensdag 1 juli rijden de laatste twee treinen (vertrek 22:46 uur en 23:46 uur) tussen Aachen Hbf. en Heerlen niet. Ook vervallen de laatste twee ritten (vertrek 22:43 uur en 23:43 uur) vanuit Heerlen naar Aachen Hbf. Op maandag 1 juni, dinsdag 2 juni, donderdag 11 juni en maandag 22 juni rijdt alleen de laatste trein niet tussen Heerlen (vertrek 23:43 uur) en Aachen hbf en tussen Aachen Hbf. (vertrek 23:46 uur) en Heerlen. Reizigers kunnen op de voorgenoemde momenten gebruikmaken van trein vervangende bussen.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus is een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een OV-chipkaart. Inchecken op de plek van vertrek en uitchecken op de plek van bestemming is vereist. De vervangende bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Kijk voor de actuele reistijd op www.arriva.nl/limburg

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →