Apple brengt updates voor iOS-apps opnieuw uit, mogelijk om bug te verhelpen

Print
Apple brengt updates voor iOS-apps opnieuw uit, mogelijk om bug te verhelpen

Foto ter illustratie. Afbeelding: EPA

Apple brengt recente updates voor iOS-apps opnieuw uit. Gebruikers die de updates al geïnstalleerd hebben, moeten deze opnieuw binnenhalen. Mogelijk is dat gerelateerd aan een bug waardoor gebruikers apps niet meer konden openen.

Volgens MacRumors melden meerdere lezers dat ze tientallen updates opnieuw moeten installeren. In sommige gevallen zou het gaan om updates die al tien dagen geleden uitkwamen. Het gaat niet om nieuwe updates, de versienummers en beschrijvingen zijn ongewijzigd.

Apple heeft niet gezegd waarom de updates voor de iOS-apps opnieuw uitkomen, maar het zou te maken kunnen hebben met een probleem waarbij gebruikers de toegang tot bepaalde apps verloren, nadat ze een update hadden geïnstalleerd. Gebruikers kregen te zien dat een app niet langer met hen was gedeeld en dat ze deze moesten aanschaffen. Meerdere gebruikers op het forum van techwebsite Tweakers maakten daar melding van.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen