Feyenoord klopt toch weer aan bij Bryan Linssen

Print
Feyenoord klopt toch weer aan bij Bryan Linssen

Afbeelding: Getty Images

Neeritter -

Frank Arnesen heeft toch weer aangeklopt bij Bryan Linssen. De Deense technisch directeur hoopt de aanvaller alsnog naar de Kuip te kunnen halen als nieuwe linkerspits. De transfervrije flankspeler en de technische baas van Feyenoord zetten eerder een punt achter onderhandelingen over een contract in Rotterdam.

Feyenoord kwam qua salarisaanbod niet in de buurt van wat de linkerspits minimaal wil verdienen. De Rotterdamse club bood Linssen in eerste instantie minder salaris dan de aanvaller kon krijgen als hij zijn aflopende contract bij Vitesse zou kunnen verlengen. Dat gat werd na meerdere gesprekken kleiner, maar volgens het kamp Linssen simpelweg niet klein genoeg.

Feyenoord en Linssen besloten niet verder te praten over een twee- of driejarige verbintenis. Arnesen heeft deze week echter toch weer aangeklopt bij de buitenspeler. Die schermt echter ook met interesse uit Engeland, Duitsland en Dubai. Feyenoord hoopt dat de 29-jarige voetballer uit Neeritter alsnog ja zegt tegen een aanbieding uit Rotterdam. Trainer Dick Advocaat gaf al eerder aan dat hij Linssen graag wil toevoegen aan zijn selectie. Door de knieblessure van Luis Sinisterra, die er tot januari uit is, heeft alleen Ridgeciano Haps nog over aan de linkerkant.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen