Zangduo Sandra & Marco stopt na vijftien jaar

Print
Zangduo Sandra & Marco stopt na vijftien jaar

Sandra Geraats en Marco Vaessen. Afbeelding: eigen foto

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Sandra Geraats en Marco Vaessen stoppen na vijftien jaar als zangduo. Ze maakten het afscheid maandagavond bekend.

De lockdown waarin ze net als zo veel andere artiesten niet konden optreden, heeft haar ook iets positiefs gebracht, schrijft Sandra Geraats-Simons op haar facebookpagina. Ze vond weer tijd om met haar gezin door te brengen en vooral ook rust, “een woord dat in mijn woordenboek niet voorkwam”. Na 35 jaar solo, met verschillende bands en als duo op de planken te hebben gestaan, zegt de Tegelse zangeres het artiestenleven vaarwel. Venlonaar Marco Vaessen gaat alleen verder en pakt zijn solocarrière weer op.

Sandra en Marco scoorden verschillende carnavalshits in Tegelen en hadden met hun liedjes ook succes in andere Venlose stadsdelen. In 2006 bereikten ze de finale van het LVK met het nummer ‘Zoe vruúg’. Het duo trad tijdens het carnavalsseizoen maar ook daarbuiten veelvuldig op en genoot vooral in Noord-Limburg bekendheid. Het tienjarig bestaan vierden ze in 2015 met een uitverkochte feestavond in de Haandert.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen