Verkeersongeval in Nederweert: traumahelikopter opgeroepen

Print

Video: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Bij een ernstig verkeersongeval in Nederweert is dinsdagochtend een vrouw (83) uit die plaats gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even na half negen op de kruising Hoofstraat/Budschop. Een personenauto en een brommobiel kwamen daar met elkaar in botsing. De bestuurster van de brommobiel heeft daarbij waarschijnlijk de voorrangssituatie te laat of niet goed heeft gezien, verklaart de politie.

Door de frontale botsing is niets meer over van de voorkant van de brommobiel. Omstanders schoten de vrouw te hulp. De bestuurster zat nog in het voertuig. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de vrouw uit Nederweert bevrijd. Ze bleek niet noemenswaardig gewond te zijn maar is voor de zekerheid toch voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen