Niemand weet van wie dure Porsche is: buurtbewoners bellen politie

Print
Niemand weet van wie dure Porsche is: buurtbewoners bellen politie

Afbeelding: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Een gestolen Porsche die geparkeerd stond op een parking in Nederweert, is dinsdagochtend door de politie in beslag genomen en weggesleept.

De auto, met een geschatte waarde van twee en een halve ton, werd volgens buurtbewoners in de nacht van zondag op maandag rond vier uur neergezet op een parkeerplaats aan de Dokter van de Wouwstraat. Omdat niemand in de buurt wist van wie de auto was werd de politie gebeld, meldt Nederweert24.

De auto was voorzien van Duitse kentekenplaten die niet bij het voertuig hoorden. Onderzoek van de politie maakte al snel duidelijk dat de auto was gestolen in Amsterdam. De eigenaar, iemand uit het noorden van het land, was blij dat de auto weer terecht was. De auto is na onderzoek opgehaald en wordt naar de rechtmatige eigenaar gebracht.

De politie is op zoek naar getuigen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen