Torenfeesten Oud-Geleen gaan dit jaar niet door

Print
Torenfeesten Oud-Geleen gaan dit jaar niet door

Marcellinus en Petruskerk. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Geleen -

De Torenfeesten in Oud-Geleen gaan dit jaar niet door. Sinds jaar en dag vindt het evenement plaats op de tweede zondag van september, maar de organisatie heeft besloten om, met een klein voorbehoud, een nieuwe datum te kiezen: zondag 27 juni 2021.

Dat betekent ook dat de Torenfeesten volgend jaar niet plaatsvinden op de traditionele tweede zondag van september. Dat komt omdat het bestuur van de gelegenheid gebruikmaakt om het evenement nader te evalueren. Bezoekers en betrokkenen worden uitgedaagd mee te denken over een aangepaste opzet. Zij kunnen dit kenbaar maken via: torenfeesten@live.nl.

De opbrengsten van de dag worden ieder jaar besteed aan het instandhouden en verfraaien van Marcellinus en Petruskerk, waarvan de toren het oudste Geleense monument is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen