Nieuwe bestuurder voor zorginstelling Land van Horne Weert

Print
Nieuwe bestuurder voor zorginstelling Land van Horne Weert

Marjon van de Mortel wordt de nieuwe bestuurder van Land van Horne. Afbeelding: Land van Horne

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer -

Marjon van de Mortel is per 1 september benoemd als bestuurder van zorginstelling Land van Horne in Weert. Op 1 november zal Steven Han het voorzitterschap aan haar overdragen.

De 51-jarige Van de Mortel, de laatste jaren werkzaam als sectordirecteur bij De Zorggroep, zal 1 september starten als lid van de raad van bestuur van stichting Land van Horne. Steven Han, sinds november 2018 interim bestuurder, heeft in eerste instantie tijdelijk de taken van Edwin Delsing waargenomen die Land van Horne uiteindelijk 1 november vorig jaar heeft verlaten. Bij Land van Horne werken 2500 medewerkers en 1300 vrijwilligers voor cliënten in Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck. De zorginstelling beheert zorgcentra maar levert ook onder meer thuiszorg, revalidatie, en eetpunten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen