Ondernemersprijs Westelijke Mijnstreek wordt alsnog uitgereikt

Print
Ondernemersprijs Westelijke Mijnstreek wordt alsnog uitgereikt

De winnaars van de Brilliant Business Awards 2019. Afbeelding: Gemeente Sittard-Geleen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

De Brilliant Business Awards worden dit jaar toch uitgereikt. Wegens corona werd het evenement dat op 24 maart op Maastricht Aachen Airport moest plaatsvinden, twee weken voor aanvang afgelast.

Nu worden medio juni, de exacte datum is nog niet bekend, de prijzen alsnog verdeeld. In overleg met de negen genomineerden is de afgelopen tijd naar een alternatief gezocht. Hoewel het voor ondernemers geen tijd is voor feestjes, waarderen zij wel de aandacht die gegenereerd wordt. Zonder in detail te treden belooft de uitreiking ‘leuk en spectaculair’ te worden, terwijl tegelijk rekening wordt gehouden met de RIVM-richtlijnen.

Lees ook: Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein en wordt voor de derde keer gehouden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen