‘Geleens’ bordspel Adventures in Neverland haalt half miljoen op

Print
‘Geleens’ bordspel Adventures in Neverland haalt half miljoen op

Bas Damoiseaux, Bart Latten en Vicky Swers (van links naar rechts). Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het spel Adventures in Neverland heeft op Kickstarter meer dan een half miljoen euro bijeengebracht.

Het bordspel is bedacht door de in Geleen woonachtige Vicky Swers en wordt uitgebracht door Munstergelener Bas Damoiseaux en Sittardenaar Bart Latten. De drie waren de crowdfunding gestart in de hoop 60.000 euro bijeen te halen om het spel, dat is geïnspireerd op de verhalen van Peter Pan, op de markt te krijgen. Dat streefbedrag werd, tot hun eigen verbazing, al binnen vier uur bereikt. Woensdag om 19.00 uur liep de crowdfunding af en werd in totaal € 501.617,50 bijeengebracht door 4.892 geldschieters.

Het spel wordt naast Nederland ook in Amerika, Frankrijk en Spanje uitgebracht. Afgelopen week maakt het trio bekend dat er tevens een Duitse variant komt, wat ervoor zorgde dat het bedrag de laatste dagen fors opliep.

Lees ook: Trio haalt in no time drie ton op voor bordspel; Adventures in Neverland gaat internationaal

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen