Bospop houdt nagenoeg hetzelfde programma in 2021

Print
Bospop houdt nagenoeg hetzelfde programma in 2021

Sting is in 2021 te zien op Bospop. Afbeelding: EPA

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Popfestival Bospop in Weert houdt nagenoeg hetzelfde programma in 2021. Sting en Kensington, twee van drie vastgelegde hoofdacts, komen in elk geval volgend jaar alsnog naar de jubileumeditie, die in juli niet doorgaat vanwege de coronacrisis.

De 40e editie - die in eerste instantie plaats zouden vinden op 10, 11 en 12 juli - is geannuleerd. Het programma is verschoven naar 9, 10 en 11 juli in 2021. Met Lionel Richie - de derde hoofdact van het festival - worden opnieuw onderhandelingen gevoerd om de Amerikaanse zanger eveneens in 2021 van de partij te laten zijn.

Lees ook: Iron Maiden volgend jaar niet op Bospop maar in Gelredome

Ook met de andere artiesten die voor het jubileum zijn gecontracteerd verlopen de gesprekken voorspoedig om ze door te laten schuiven naar volgend jaar. De tickets voor de 40e editie blijven geldig. Vanaf 1 juni gaat ook de verkoop van toegangsbewijzen opnieuw van start.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →