Camper vliegt in brand bij tankbeurt langs de A2

Print

Nederweert - Gasfles ontploft tijdens camperbrand. Video: Weert de Gekste

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Een camper is vrijdagmiddag in brand gevlogen tijdens het tanken. Het incident deed zich even voor één uur voor bij tankstation Meiberg ter hoogte van Nederweert langs de A2.

De bestuurder stond zijn camper te tanken toen hij plotseling bemerkte dat het voertuig in brand stond, meldt de lokale nieuwssite WeertdeGekste. Hij bedacht zich geen moment en stopte meteen met tanken en reed het voertuig naar de achterliggende parkeerplaats, waarna de brand heviger werd. De man kon zich tijdig in veiligheid brengen.

De gealarmeerde brandweer wist het vuur snel te doven, maar kon niet voorkomen dat de camper zwaar beschadigd raakte. Ook een van de twee gasflessen had vlam gevat.

Vanwege de brandende camper is het tankstation tijdelijk gesloten geweest.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen