Jaarlijkse seizoenafsluiter van Cultuurhuis Heerlen dit jaar online

Print
Jaarlijkse seizoenafsluiter van Cultuurhuis Heerlen dit jaar online

Afbeelding: Google Maps

Heerlen / Hoensbroek -

Zomerpop, de jaarlijkse seizoenafsluiter van Cultuurhuis Heerlen wordt dit jaar enkel online uitgezonden, als ‘Zomerpop Anderhalve Meter Sessies’. Zomerpop in de huidige vorm zou dit jaar voor het laatst plaatsvinden. De aankomende jaren wordt gekozen voor een andere seizoenafsluiter.

Zomerpop Anderhalve Meter Sessies bestaat uit zeven uitzendingen, waarvan één per week vanaf dinsdag 9 juni via de Facebookpagina van Cultuurhuis Heerlen te bekijken en te beluisteren is. In de uitzendingen staan optredens van diverse regionale artiesten centraal, waarnaast ook korte interviews met (jonge) makers en artiesten over hun plannen in het nieuwe theaterseizoen plaatsvinden. De sessies zijn via het YouTube kanaal van Cultuurhuis Heerlen terug te kijken.

Tevens vindt er op 1 juli een ‘kleinkunst’ avond plaats met daarin onder andere Paul van Loo, Ivo Rosbeek, Humor in Heerlen en een dansact van Sharon Wesseling.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen