Gulpen-Wittem geeft bijdrage aan Voedselbank

Print
Gulpen-Wittem geeft bijdrage aan Voedselbank

Wethouder Marion van der Kleij (rechts) overhandigt de cheque aan Hannie en Harry Verweij van de Voedselbank. Afbeelding: Facebook gemeente Gulpen-Wittem

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset -

De gemeente Gulpen-Wittem heeft een donatie van duizend euro gedaan aan de Voedselbank Limburg Zuid.

Wethouder Marion van der Kleij heeft de cheque met het bedrag donderdag overhandigd aan de grondleggers van de Voedselbank Limburg Zuid, Hannie en Harry Verweij. Van der Kleij: „Grote dank ook aan de vrijwilligers die zich zo belangeloos inzetten voor onze bewoners die aangewezen zijn op de voedselbank. In deze moeilijke tijden hebben zij het extra druk.”

Het uitdeelpunt van de Voedselbank is gevestigd in Vaals. Ook die gemeente heeft afgelopen week een donatie gedaan van 1600 euro.

Lees ook: Fractie PRO Gulpen-Wittem doneert aan Voedselbank Vaals

Lees ook: Fracties Gulpen-Wittem roepen op tot steun aan verenigingen en aan Voedselbank Vaals

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen