Oudpapierinzameling komt weer op gang in Maastricht en Valkenburg

Print
Oudpapierinzameling komt weer op gang in Maastricht en Valkenburg

De inzameling was stopgezet in verband me de coronacrisis. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Maastricht / Itteren -

In Maastricht en Valkenburg aan de Geul wordt vanaf dinsdag 2 juni het oud papier weer opgehaald.

De inzameling van het oud papier werd vorige maand stopgezet in verband met de coronacrisis. Vanaf komende week wordt zowel in Maastricht als in de gemeente Valkenburg aan de Geul het papier weer opgehaald volgens het reguliere schema. De exacte ophaaldata staan per wijk of per kern aangegeven op de milieukalender en in de milieuapp.

Voor de vrijwilligers die meewerken aan de inzameling worden speciale maatregelen genomen in overeenstemming met de coronamaatregelen.

Chaos

In het centrum van Maastricht is al wekenlang spraken van chaos; diverse bewoners en ondernemers zetten hun oud papier, ondanks herhaalde oproep van de gemeente om dat niet te doen, toch gewoon op straat.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen